Kaspersky Antivirüs

Üniversitemizde lisanslı Kaspersky Antivirüs yazılımı kullanılmaktadır... Üniversitemiz bünyesindeki, kurulum koşullarına uyan, tüm bilgisayarlarda bu antivirüs yazılımının kurulu olması gerekmektedir.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Öğrenci Kılavuzu

Yeni öğrencilerimizin OMÜ bilişim hizmetlerinden daha verimli yararlanması amacıyla hazırlanan, Öğrenci kılavuzumuz yayınlanmıştır...

• 07 Eyl 2017
    Tüm personelimiz için, "bulut" hizmeti başlamıştır.
    Bilgisayarlarınız ve mobil cihazlarınız arasında dosya paylaşımını merkezileştiren ve herkesle paylaşmanızı mümkün kılan "bulut" hizmeti
  • 09 May 2017
    Virüs uyarısı (cryptolocker)

Turkcell, Türk Telekom, PTT gibi bilindik firma ve kurumlardan geliyormuş gibi görünen e-postalar virüs içermektedir. Son kullanıcının çok dikkatli olması, gelen maillerde bulunan bağlantılara tıklanmaması ve .exe, .zip gibi dosyaların indirilmemesi gerekmektedir.